De beste hardloopverlichting van 2022

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
de beste hardloopverlichting van 2022

Uiteraard kan in het donker en bij slecht weer goede hardloopverlichting niet ontbreken. Het gaat er niet alleen om dat je zelf goed kan zien waar je loopt, maar je wilt natuurlijk ook veilig je kilometers kunnen maken en niet bang zijn dat je niet gezien wordt.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten hardloopverlichting op de markt. Zo heb je  oplaadbare hardloopverlichting met usb, hoofdlampjes, hardloop verlichting voor je arm en zelfs hardloop verlichting als vest.

Bij het kopen van hardloopverlichting is het raadzaam dat je kijkt naar wat je prettig vindt lopen. Zo zijn er genoeg mensen die het vervelend vinden om met een hardloop armband om te rennen. Dan is het verstandig om misschien te kiezen voor een hardloopvest met verlichting. In dit blog gaan we kijken naar de beste hardloopverlichting van 2022. We laten verschillende soorten hardloopverlichting de revue passeren, waardoor je een goede keus kan maken bij het kopen van de beste hardloopverlichting voor jou.

Hardloop verlichting oplaadbaar

Tegenwoordig is er veel hardloop verlichting waarbij gebruik wordt gemaakt van een oplaadbare batterij. Deze zit dan vaak verwerkt in de led-hoofdlamp, die gemakkelijk op te laden is met een USB kabel.

Je kunt de batterij makkelijk opladen met je laptop (usb poort) of telefoon adapter. Doordat de hoofdlamp led oplaadbaar is hoef je niet steeds nieuwe batterijen te kopen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Een voorbeeld van een hardloop verlichting vest met usb is de Gato Safer Sport Led Vest USB.

de beste hardloopverlichting

Het Gato Safer Sport Led Vest USB voor zowel dames als heren vergroot de veiligheid tijdens het hardlopen in het donker. Door de oplaadbare accu is deze verlichting duurzamer dan verlichting op basis van batterijen. Je kunt het vest gemakkelijk aantrekken over de hardloopkleding.

De elastische banden zijn verstelbaar in lengte. Zo kun je de pasvorm gemakkelijk aanpassen. Het vest biedt 360-graden reflectie. Het bevat vier witte LED’s aan de voorzijde en vier rode LED’s aan de achterzijde. Het vest is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Eigenschappen:

  • USB oplaadbaar
  • Verstelbare pasvorm
  • Vier witte en vier rode LED’s
  • Vergroot de veiligheid in het donker
  • 360-graden reflectie

Naast oplaadbare hardloopvesten met verlichting zijn er ook veel hoofdlampen die oplaadbaar zijn. Lees hiervoor het blog ‘Hoofdlamp kopen? De 5 beste hoofdlampen!’

Hardloopverlichting arm

Een van de populairste vormen van hardloopverlichting is die voor je arm. De armbanden met verlichting hebben door de verstelbare klittenbandsluiting een perfecte pasvorm en je hebt bij veel armbanden tijdens je run de keuze om de LED’s continu te laten branden of te laten knipperen.

Dit type hardloopverlichting gaat tientallen uren mee voordat je de kleine batterijen moet vervangen, waardoor de hardloopverlichting voor je arm zeer populair is. Een voorbeeld van deze hardloopverlichting is de Gato Neon Led Arm Band.

de beste hardloopverlichting

De Gato Neon Led Arm Band is functionele hardloopverlichting. Je draagt de Ledverlichting rondom je bovenarm. Via de klittenbandsluiting is de armband gemakkelijk rondom je arm te bevestigen en is de pasvorm snel aan te passen.

Het lampje kan een regenbui goed doorstaan en zorgt ervoor dat je extra opvalt tijdens het hardlopen in het donker. Het lampje bevat twee verschillende lichtstanden. De batterijen zijn gemakkelijk te verwisselen en de led armband is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

De beste hardloopverlichting in het donker en bij slecht weer

Om zo veilig mogelijk te kunnen rennen tijdens het donker of met slecht weer, is een combinatie van hardloopverlichting raadzaam. Door naast een hardloop verlichting vest ook een armband met ledverlichting te dragen verhoog je de kans aanzienlijk om gezien te worden in alle weersomstandigheden.

Een combinatie van een hoofdlamp en een hardloop verlichting vest zorgt er niet alleen voor dat je goed gezien wordt, maar ook dat je zelf goed kan zien waar je loopt. Vooral met trailrunning is deze combinatie aan te raden vanwege de verschillende ondergronden waarop je loopt.

Hardloop verlichting usb

Tegenwoordig zijn er ook veel hoofdlampen USB oplaadbaar. Deze hoofdlampen zijn daardoor niet alleen duurzaam, maar ook goedkoop. Je hoeft niet om de paar uur nieuwe batterijen in je hoofdlamp te doen, maar je kunt de hoofdlamp simpel opladen met een USB kabel. Een voorbeeld van een hoofdlamp USB oplaadbaar is de King Mungo KMHL011 led hoofdlamp.

hoofdlamp USB

Deze led hoofdlamp heeft naast een gewone aan/uit schakelaar een bewegingssensor als extra optie (met je hand ervoor zwaaien om aan/uit te zetten). Daarnaast is deze hoofdlamp waterafstotend (IPX4) en is de hoofdband verstelbaar en comfortabel. Deze goedkope hoofdlamp is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Hardloop verlichting aanbieding

In deze periode zijn er veel aanbiedingen voor hardloopverlichting. Vooral als je gebruik maakt van een combinatie van hardloopverlichting kun je vaak grote kortingen krijgen. Klik op onderstaande knop om de beste aanbiedingen te zien!

De beste hardloopverlichting

De beste hardloopverlichting voor jou is afhankelijk van een aantal factoren. Bij het kopen van hardloopverlichting is het allereerst raadzaam dat je kijkt naar wat je prettig vindt lopen. Daarnaast is een combinatie van hardloopverlichting altijd veiliger.

Tegenwoordig is er steeds meer hardloopverlichting USB oplaadbaar. Dit is niet alleen duurzamer, maar ook goedkoper. Je hoeft niet om de paar uur de batterijen te vervangen, waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent.

Wil je meer weten over alles wat met hardlopen te maken heeft? Klik dan HIER!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.