Een Buff kopen

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
een buff kopen

Na 2,5 uur rennen door de sneeuw kom ik weer thuis aan. Ondanks de lage temperatuur buiten, heb ik hier tijdens het hardlopen geen last van gehad. Dit heb ik te danken aan mijn laatste aankoop: een Buff! Deze comfortabele nekwarmer heeft me 2,5 uur lekker warm gehouden.

Het draagcomfort van de Buff is perfect en het grote voordeel is dat deze Buff niet alleen als nekwarmer gebruikt kan worden, maar voor nog veel meer toepassingen. In dit blog gaan we kijken waarvoor een Buff allemaal gebruikt kan worden en welke Buff je zou moeten kopen!

Inhoudsopgave

Wat is een Buff?

De BUFF® original is ontworpen om je nek en hoofd comfortabel te houden in zowel koude als warme weersomstandigheden. De BUFF® original is volledig naadloos en van een zeer hoogwaardige en zachte stof. Ideaal voor allerlei activiteiten in zowel koud als warm weer.

De ademende microfiber stof houdt koude wind tegen en zorgt met warmer weer voor verkoeling door zweet snel te laten verdampen. De BUFF® bestaat voor 98% uit gerecyclede plastic flessen en is zeer rekbaar. Ook is de BUFF® behandeld met Polygiëne, waardoor je BUFF® fris blijft ruiken!

Eigenschappen Buff

  • Kokervormig
  • 4 way stretch
  • Polygiene behandeling tegen bacteriën
  • Multifunctioneel
  • Vochtregulerend
  • Naadloos
  • Sneldrogend
  • Gerecyclede Polyester stof
  • UPF 50 zonbescherming
  • 95% Polyester 5% Elastaan

Hoe Buff dragen?

Een Buff is geschikt voor alle activiteiten en tijdens alle seizoenen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een buff te gebruiken en te dragen. Zo kun je hem als nekwarmer gebruiken, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook als hoofdband gebruiken.

Daarnaast kan een Buff als polsband of zelfs balaclava fungeren. Vaak wordt een Buff ook tijdens het fietsen gebruikt onder de helm. Zo zie je maar, er zijn talloze mogelijkheden met een Buff!

Welke Buff kiezen om te kopen?

Zoals eerder vermeld is een Buff geschikt voor alle seizoenen en ideaal voor allerlei activiteiten in zowel koud als warm weer. De ademende microfiber stof houdt koude wind tegen en zorgt met warmer weer voor verkoeling door zweet snel te laten verdampen.

Wil je een Buff voornamelijk voor verkoeling is het verstandig om te kiezen voor de Buff Coolnet UV+. Het rekbare materiaal heeft een zeer hoog ademend vermogen en een verkoelend effect. De Buff Coolnet UV+ is speciaal ontwikkeld om te beschermen tegen de zon.

Een Buff kopen

Doordat een Buff voor allerlei activiteiten gebruikt kan worden tijdens alle seizoenen is het een ideaal product. Het draagcomfort is zeer hoog waardoor je er geen last van hebt tijdens de activiteit. Daarnaast is het een duurzaam product omdat het voor 98% uit gerecyclede plastic flessen bestaat.

De nekwarmer kan gedragen worden als masker, haarband, hoofdband, bivakmuts, sjaal, nekwarmer of kan onder een helm gedragen worden. De Polygiëne-behandeling van de stof zorgt ervoor, dat de nekwarmer fris blijft ruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.