Review: Mindfulness voor het dagelijkse leven

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Mindfulness voor het dagelijkse leven

Vandaag gaan we kijken naar de online cursus ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’, van de ‘Happy with Yoga Academy.’ Wat is het voor cursus en hoe zijn de ervaringen? Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar de verkopers/ontwikkelaars van deze online cursus mindfulness en zetten we de voor- en nadelen hiervan op een rij.

Review: Mindfulness voor het dagelijkse leven. Is het een betrouwbaar product waarmee je waar krijgt voor je geld of kun je beter verder zoeken? In deze review beantwoorden we al deze vragen.

Inhoudsopgave

Mindfulness voor het dagelijkse leven. Wat is het voor cursus?

Helemaal voluit heet de online cursus mindfulness: Mindfulness voor het dagelijkse leven: van chaotisch en gestresst naar rustig en gelukkig.’ Het is een 8-weekse online mindfulness cursus inclusief audiobestanden, video’s en dagelijkse e-mails. De cursus is één van de vele cursussen die door de Happy with Yoga Academy wordt aangeboden. De cursus is volgens de ontwikkelaars (Rolf en Melanie van Baalen ) een dagelijks stappenplan voor mensen die aan de slag willen met mindfulness en meer rust willen ervaren en minder stress.

Wil je meer lezen over mindfulness, lees dan ook het blog: Hoe kun je aan mindfulness werken?

De verkopers/ontwikkelaars

Rolf en Melanie van Baalen hebben samen het bedrijf ‘Happy with Yoga’ opgericht. Het bedrijf bestaat al sinds 2014 en naast deze mindfulness cursus bieden ze ook nog andere cursussen aan, waaronder: Yoga Nidra. Rolf is inmiddels al een aantal jaar Yoga docent en geeft in onderstaande YouTube video een aantal tips voor mindful leven.

Voor wie is deze cursus? Wat claimt de verkoper/ontwikkelaar?

Volgens de website van Happy with Yoga is deze online mindfulness cursus voor een grote doelgroep weggelegd. Hieronder een opsomming:

  • Als je wel eens gehoord hebt van mindfulness en aan de slag wilt gaan met een No-Nonsense cursus met stappenplan;
  • Je zit momenteel niet helemaal lekker in je vel en/of je voelt je gestrest;
  • Je loopt regelmatig te piekeren en hebt het gevoel dat je gedachten nooit stoppen;
  • Er komen elke dag steeds weer dezelfde zorgen en gedachten bij je naar boven;
  • Je hebt regelmatig een onrustig gevoel, slaapt slecht en voelt je gewoon niet helemaal lekker;
  • Als je meer in het hier en nu wilt leven en minder op de automatische piloot;
  • Je wilt gewoon genieten van het leven en de beste versie van jezelf worden.

Wat zijn de ervaringen van de online mindfulness cursus?

Als we op zoek gaan naar de ervaringen van deze online mindfulness cursus, zien we eigenlijk alleen maar hele lovende reacties. Vooral het stappenplan waardoor er structuur wordt gegeven aan deze cursus wordt gezien als zeer waardevol.

Een ander positief punt dat wordt belicht in de ervaringen is dat de oefeningen niet te lang duren. Het gaat voornamelijk om kwaliteit i.p.v. kwantiteit waardoor je elke dag maximaal 30 minuten ermee bezig bent. Vaak zelfs korter. Dit zorgt ervoor dat je de oefeningen makkelijk in het dagelijkse leven kan toepassen, zonder er veel tijd mee kwijt te zijn.

Doordat je elke dag een mail krijgt (8 weken lang) word je echt bij de hand genomen en zijn de oefeningen helder en low-level. Dit betekent dat de cursus echt voor iedereen toegankelijk is en dat het langzaam maar zeker bijdraagt aan een levensstijl waarbij je meer innerlijke rust creëert en steeds meer kan genieten van ook de kleine dingen.

Waar bestaat de online cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven uit?

De online cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven bestaat uit 2 onderdelen:

  1. Dagelijkse inspiratie; je krijgt 8 weken lang elke dag een inspiratie mail met uitleg en een oefening. Elke week wordt er een ander aspect van mindfulness behandelt.
  2. Video’s en audio bestanden; de oefeningen worden via een video- of audio bestand met de mails meegezonden.

Als je via deze kortingslink de cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven bestelt, krijg je ook nog de GRATIS bonusmodule ‘Mindfulness op het werk.’

Speciale bonus!

Ga nu naar de cursus voor de speciale bonus!

KORTING KORTING KORTING

Niet goed, geld terug garantie

Als je na het lezen en toepassen van de informatie uit deze mindfulness cursus niet lekkerder in je vel zit, dan betalen ze 100% je geld terug. Dus als je na het doen van de oefeningen niet 100% happy bent met je aanschaf, kun je binnen 30 dagen na je aankoop een mailtje sturen waarna het geld direct teruggestort wordt.

Bovendien hou je altijd toegang tot de inhoud van de cursus. Je kunt de oefeningen en inhoud dus zo vaak doen en bestuderen (via de mail) als je zelf wilt.

Eindoordeel

Rolf en Melanie hebben een goede, betaalbare en betrouwbare cursus ontwikkeld die voor iedereen toegankelijk en leerzaam is. Het stappenplan is duidelijk, net als de video- en audio bestanden.

Wil je meer rust en ontspanning ervaren en (weer) kunnen genieten van de kleine dingen in het leven is deze online cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven echt een aanrader! Je kunt je door het volgen van de cursus beter focussen en ook beter slapen.

Meer weten over mindfulness, klik dan HIER!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.